top of page

Facilitering af innovative events
& -workshops

Verden forandrer sig, og der er konstant brug for, at vi udvikler. For at leverer aktuelle services og produkter kan designerens værktøjskasse hjælpe til at medarbejdere og samarbejdspartnere får øje for relevansen og bliver aktive medspillere i processen.

’’Når jeg facliliterer innovationsprocesser og workshops, er min vigtigste opgave at (inspirere og) være playmaker. Alle skal opleve, at deres kompetencer kommer i spil. Det skal være sjovt og nemt at skabe resultater.’

Susanne Eiler 

Mange vil gerne skabe en speciel form til deres workshop eller event.  En ramme der inspirerer og værkker engagement hos deltagerne. Og det behøver ikke at være svært. Designtænkning inspirerer og hjælper, når flere skal engageres i at nå fælles mål. 

Designprocessen sikrer nytænkning og kendskab til målgrupper, som er afgørende for succes og ejerskab hos dem, der skal omsætte idéer og strategier til resultater. Processer og værktøjer hjælper med at strukturere opgaver, løse problemer og få øje på nye muligheder – og så er det tilmed sjovt!

 

Det er designerens kombination af struktureret proces og kreativ tænkning, der gør forskellen. Du får værktøjer, der anviser nye muligheder og gør det let at involvere andre i at skabe resultaterne.

bottom of page