top of page
horetelefon2_edited_edited.jpg

Om Cumuli Design lab

Cumuli Design Labs proces er et redskab til idé- og konceptudvikling, som guider gennem designprocessen 

Innovation, facilitering og projektledelse med rod i designtænkning 

 

Med afsæt i designtænkning hjælper jeg virksomheder og organisationer med at forny sig og udvikle aktuelle services og produkter. 

Teknologi, digitalisering og globalisering udvider hele tiden feltet af nye muligheder. 

Jeg hjælper med at give processen form og tilbyder værktøjer, der hjælper med at definere opgaver, løse problemer og få øje på nye muligheder, der virker – og så er det tilmed sjovt!

 

Det er kombination af struktureret proces og kreativ tænkning, der gør forskellen. 

‘’Virksomhederne fremhæver høj kvalitet i projektaktiviteterne, samt at projektledelsen har understøttet dem i alle elementer af deres deltagelse. Både innovationssamarbejderne og sprintforløbene taler direkte ind i virksomhedernes behov for ny viden og kompetencer’’.  

Uddrag fra Cowi’s eksterne evaluering af projekt Data- og Designdrevet Sundhedsinnovation 2022

Når visioner skal omsættes til resultater  

Mange løber ind i vanskeligheder fordi kendskabet til deres målgrupper og ejerskab hos dem, der skal hjælpe med at omsætte idéer og strategier til resultater mangler. Men det behøver ikke at være svært.

 

Ved at udfordre og supplere eksisterende kompetencer og tænkning inspirerer og hjælper jeg med at finde nye veje og løsninger.

 

Sammen definerer vi rammen og sætter scenen. Vi giver processen et indhold og en form, som gør dine interessenter til aktive medspillere, hvad enten du skal udvikle nye strategier, forretningsområder eller forandre en organisationer.

 

En kombination af kreativ tænkning og struktur

Videre kommer man bedst ved at eksperimentere og inddrage nye perspektiver. Som designer hjælper jeg med at læse og afkode vigtige tendenser og skabe nye scenarier.

Min tilgang tager afsæt i strategisk design.

 

Det handler om at kortlægge trends og holde dem op mod strategier og visioner. Og om at pulje viden om målgrupper med data, ny teknik og jeres erfaringer i en kreativ proces. 

 

Sammen skaber vi nye scenarier, udvikler forretningsområder, gentænker strategier og igangsætter afgørende forandringer på en struktureret måde.

Det skal være konkret og enkelt at handle på. 

’’Når jeg facliliterer innovationsprocesser og workshops, er min vigtigste opgave at inspirere og være playmaker. Alle skal opleve, at deres kompetencer kommer i spil. Det skal være sjovt og nemt at skabe resultater.’’

Susanne Eiler

Fra innovationsproces til resultater 

Æstetiske virkemidler skærper sanserne. Budskaber bliver levende og lettere at huske, når visuel formidling og iscenesættelse indgår i fortællende forløb. 

 

Det handler om at tænke i helheder og kombinerer ting, som ved første øjekast ikke synes mulige, men som overrasker og virker. 

 

Få friske øjne og nye kompetencer til dit projekt  

På stationen i Sorø finder du min primære arbejdshub. Herfra sammensætter jeg hold af kreative og strategiske spidskompetencer, som med afsæt i designtænkning forløser potentialer
for virksomheder og organisationer i ind- og udland.

Susanne_550x500.jpg

Kontakt mig og hør, hvordan jeg kan hjælpe.

 

Susanne Eiler

Strategy & Concept Design

 

+45 4057 4079
Skype: susanne_eiler
susanne@cumuli.net

bottom of page