top of page

Designfaglig sparring til
dit projekt 

Få inspiration til at stille skarpt og skabe relevant udvikling i en tid, hvor alt er i konstant forandring.

Med designfaglig sparring får du stimuleret fantasien til at tænke innovativt og tænke i nye scenarier, som kan gøre idéer konkrete og lette at omsætte i tiltag, der skaber resultater. 

’‘De virksomheder, der har deltaget i sprintforløb, fremhæver, at workshops og undervisning har været af meget høj kvalitet. Særligt har det praksisnære fokus i undervisningen været værdifuldt for virksomhederne. Dette har givet dem konkrete værktøjer, som de har kunne anvende efter forløbene.’’

Verden er i konstant forandring og alle har godt af at blive skubbet til en gang imellem. Der er brug for at vi flytter os for at skabe nye resultater og leverer aktuelle services og produkter. 

 

Det kan handle om at få et frisk blik udefra, ny inspiration, support til at give en vision flyvehøjde eller udrulning af et konkret projekt. Jeg er klar til at møde dig, der hvor dit behov er lige nu. 

 

Med designfaglig sparring får du et friskt blik på dit projekt og inspiration til konkrete greb, der kan hjælpe dig godt på vej. 

 

Vi dykker ned i visioner og mål. Kigger på trends og forholder os til hvilke, der kan fremme dit projekt og hvordan. Du bliver introduceret til scenarietænkning og vi undersøger dine målgrupperne for at forstå, hvordan de kan engageres. 

Uddrag fra Cowi’s eksterne evaluering af projekt Data- og Designdrevet Sundhedsinnovation 

bottom of page