top of page

rojektdesign,  funding &
projektledelse

Designfaglig hjælp kan give dine innovations- og udviklingsprojekter en ny flyvehøjde. 

 

Teknologi, digitalisering og globalisering udvider hele tiden feltet af nye muligheder. Med designfaglig projektledelse og facilitering får du hjælp til at stille skarpt og skabe relevant udvikling, når du vil sikre et succesfuldt resultat af dit udviklingsprojekt eller skabe en innovativ kultur. 

‘’Virksomhederne fremhæver høj kvalitet i projektaktiviteterne, samt at projektledelsen har understøttet dem i alle elementer af deres deltagelse. Både innovationssamarbejderne og sprintforløbene taler direkte ind i virksomhedernes behov for ny viden og kompetencer’’.

Designtænkning hjælper, når nye projekter skal udvikles og realiseres.

 

Det er designerens kombination af struktureret proces og kreativ tænkning, der gør forskellen. 

Mange løber ind i vanskeligheder fordi kendskabet til målgrupper og ejerskab hos dem, der skal hjælpe med at omsætte idéer og strategier til resultater mangler. Men det behøver ikke at være svært.

 

Designtænkning tilbyder værktøjer, der hjælper med at strukturere opgaver, løse problemer og få øje på muligheder der virker – og så er det tilmed sjovt!

 

Oplevelser og udtryk skabt i rum med meget højt til loftet, billedlig talt, har en gavnlig og udviklende virkning på mennesker. Det rykker vores grænser og nærer vores evne til at skabe nye resultater. 

 

Med afsæt i designtænkning hjælper jeg projekter, der mangler et skub for at komme ud over rampen. Værktøjer fra designtænkning bringes i spil for at give processen form og stimulere innovativt mind-set hos medarbejdere og samarbejdspartnere.

 

Jeg har erfaring med ledelse af udviklingsprojekter i offentlige og private organisation. Funding og EU-projekter, hvor resultater skal skabes på tværs af mange partnere, og projekter hvor rum og rammer stimulerer tværfagligt samspil, der motiverer til at omsætte visioner i konkrete resultater.

 

Med designfaglig projektledelse og facilitering får I hjælp til at skabe relevant udvikling i en tid, hvor alt er i konstant forandring, så visioner og strategier omsættes i nye muligheder, aktuelle services og produkter. 

Uddrag fra Cowi’s eksterne evaluering af projekt Data- og Designdrevet Sundhedsinnovation 

bottom of page