top of page


I drømmeuniverset er intet umuligt, og vi kan tillade os alt. Det gør drømme så oplagte at gribe efter, når man vil forandre og udvikle.


Ved at udforske forskellige drømmescenarier og forestille sig, hvor og hvordan de foregår, hvem der indgår, og hvad de bringer, får man konkret inspiration til at skubbe forandringer i gang.


Tænk: Hvad nu hvis ….


God fornøjelse!


Har du svært ved at finde det rette strategi eller form til dit projekt, kan

en inspirerende genvej være at forestille sig og italesætte det modsatte.


Den værst tænkelige løsning; den dårlige timing, det forkerte sted, det uindbydende set-up, den kedelige fortælling.


Når du har fundet frem til alt det du ikke ønsker, er det tid til at tænke i modsætninger for at finde inspiration til design af den optimale løsning.


God fornøjelse!

Opdateret: 16. jun. 2022


Sæt dig på en ny plads, tag næste mødes agenda i omvendt rækkefølge, opsøg nyheder gennem modsatrettede kanaler, interesser dig for projekter og aktiviteter du ikke plejer at være del af, brug tomater på 10 forskellige måder næste gang du inviterer på middag …


Skal udvikling være meningsfuld og skabe glæde, handler det om at skærpe sanserne og rette opmærksom mod det væsentlige - og om at undgå blind vantetænkning.


Når man udfordrer faste strukturer og aktiviteter med nye vinkler får man anderledes indsigter og bredere perspektiver. Det hjælper til at skelne mellem det som er væsentligt at holde fast ved, og det som med fordel kan laves om.


God fornøjelse!


1
2
bottom of page